Gecoat staaldraad draad

Gecoat staaldraad draad
Productdetails

Binnen deze wereld beroemde gecoate stalen draadkabel fabrikanten is CHUANGYI de meest betrouwbare. Welkom bij Groothandel Goedkope gecoat staaldraad kabel vanuit onze fabriek.

Standaard: GB, JIS, ASTM, AISI
Materiaal: 201, 202, 302, 301 en 304, 316 enz
Diameter: 0.18-60 mm
Diameter: 0.28-60 mm
Standaard: AISI, ASTM, DIN, nl, GB, JIS
Beschrijving: Verzinkt stalen staalkabel
Gegalvaniseerd stalen draadkabel structuur met behulp van kwalitatief hoogwaardige carbon stalen draad, volbad of electro-verzinkt te doen van het systeem voor de verwerking.

RVS staaldraad toepassingen
Roestvrij staaldraad met hoge temperatuur Anti-fatigue prestaties, superieure breeksterkte, lange levensduur, duurzaam, en vele andere kenmerken, op grote schaal gebruikt in steenkool, aardolie, metallurgie, chemicaliƫn, schepen, bruggen, elektriciteit, rubber, militair, toerisme, water, licht industrie, het product kan door ISO, BS, DIN, JIS, ABS, LR en andere internationale en buitenlandse gevorderd niveau standaard
Staalkabel oppervlaktecoating kan worden gecoat nylon, pvc, pvc, polyurethaan, etc., kleur instelbaar. Wij bieden PVC en Nylon coatings voor verzinkte of roestvast stalen draadkabel. De standaardkleuren voor de coatings zijn zwart, helder en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.
Het is vereist dat de coating is ontdaan van de trekkabel waar de armaturen worden toegepast met het oog op de nominale breukvastheid van de trekkabel.

Onderzoek