Roestvrij staal ronde Bar

Roestvrij staal ronde Bar
Productdetails

Binnen deze wereld beroemde RVS ronde bar fabrikanten is CHUANGYI de meest betrouwbare. Welkom bij Groothandel Goedkope Inox staafjes diam. vanuit onze fabriek.

De 316 roestvrij stalen ronde staaf heeft een oppervlakte van ongepolijste (molen), heeft zijn gegloeid, voldoet aan de American Society for Testing and materialen International ASTM A276 specificaties en heeft een standaard tolerantie. De rang van 316 RVS biedt betere corrosieweerstand dan algemene 304 roestvrij staal, met name in mariene milieus, als gevolg van hogere nikkelgehalte en de toevoeging van molybdeen. Een austenitische roestvast staal, 316 is meestal lepelbladen en kan worden koude gewerkt om te vergroten haar hardheid en kracht met behoud van de meeste van de vervormbaarheid. Het materiaal heeft geweest gegloeid, een methode van verwarming en koeling van metaal om te wijzigen de eigenschappen, zoals de vervormbaarheid en taaiheid frequentierespons zijn sterkte, nadat het is gevormd.

RVS is een legering van ijzer met weerstand tegen vlekken en roesten in veel omgevingen waar meestal staal zou degraderen. De chemische samenstelling van elke klas maakt een korrel structuur die in een van de vijf klassen valt: austenitische, duplex, ferritische, martensitische, en neerslag verharding. De austenitische klasse bevat de meest thermovormbare lasbare en corrosiebestendig roestvrij staal rangen, maar ze niet hitte behandeld kunnen worden. De duplex klasse biedt hoge weerstand tegen putjes en chloride stress corrosie kraken. Duplex kwaliteiten zijn warmte behandelbare en ongeveer twee keer zo sterk als austenitische. De ferritische klasse bevat matig vervormbaar en corrosiebestendig rangen in vergelijking tot andere branches van roestvrij staal, maar ze niet hitte behandeld kunnen worden. De martensitische klasse omvat enkele van de zwaarste en sterkste RVS kwaliteiten die ook milde corrosieweerstand, hoge hardheid en goed vervormbaar bieden. Martensitische rangen kunnen hitte behandeld worden. De neerslag uithardend (PH) klasse kunnen warmtebehandelde na fabricage om enkele van de hoogste hardheid ratings in roestvrij staal.

Treksterkte, gebruikt om aan te geven van de algehele sterkte van het materiaal, is de stress van de piek die het kan weerstaan voordat het breekt. Corrosieweerstand beschrijft het materiaal van vermogen ter voorkoming van bederf door sfeer, vocht of ander medium. Slijtvastheid geeft de mogelijkheid om oppervlakte schade veroorzaakt door contact met andere oppervlakken te voorkomen. De beschrijving van de taaiheid van het materiaal kunnen absorberen energie voordat breken, terwijl hardheid (doorgaans gemeten als inspringing hardheid) beschrijft haar weerstand tegen blijvende vervorming van de ondergrond. Vervormbaarheid geeft aan hoe gemakkelijk het materiaal permanent kan worden gevormd. Zaagt beschrijft hoe gemakkelijk het kan worden geknipt, gevormd, klaar, of anders gefreesd, terwijl lasbaarheid kenmerkt de capaciteit om te worden gelast. Magnetisme geeft hoeveel het materiaal wordt afgestoten door of aangetrokken door een magneet.

Onderzoek