RVS staalkabels gebruikt voor boren behoeften wijzigen

Als de olie-industrie-technologie vooruitgaat, efficiƫnte werking van het boren en productie geleidelijk toegenomen, hebben veel oliebronnen allemaal weerspiegelen core RVS staaldraad in het gebruik van levensverwachting korter dan in het verleden, niet in staat geweest om te voldoen aan de eisen van vandaag was.

Ondertussen, hennep kern ook vond plaats op het gebruik van RVS staalkabel, RVS staalkabel is de Chief gebruik van structurele schade en slijtage gebroken draden. Verbeterde effect belasting, snelheid verhogingen goed, buigen straal om omstandigheden te beperken, core RVS staalkabel is moeilijk te behandelen. Op dit moment, RVS staalkabels met stalen kern begon te gaan in de olie boren gebieden geleidelijk vervangen Ma gevulde RVS staalkabel, in het verleden gebruikt.

In het geval van structurele, RVS staalkabels met stalen kern metalen dichtheid glasvezel kern verhoging in vergelijking met 17%, groeide kracht breken onder sterkte, kunnen voldoen aan de veiligheidseisen. Vanwege de staalkabels roestvrij staal met stalen kern weerstand tegen radiale druk hoger, in boren en productie op het gebied van gebruik is niet gemakkelijk in de wond tijdens het afvlakken, vervorming optreedt. Als gevolg van de uitzetting van kleine, roestvrij stalen staalkabels met stalen kern kracht als gevolg van rek en minder wrijving tussen het touw veroorzaken, is hun gemiddelde levensverwachting ongeveer 1.2 ~ 1,3 maal de vezel core RVS staalkabel.