Stainless Steel Wire Rope S Reason

Het juiste gebruik van roestvrij staaldraad is om ervoor te zorgen dat de levensduur van de belangrijke garantie, RVS-staaldraad en in het praktische toepassingsproces, RVS-staaldraad als gevolg van de onzorgvuldigheid van de gebruiker, er geen standaardwerking is veroorzaakt door de gebruik van draadkabelmoeheid, resulterend in een bepaald veiligheidsrisico. Hier, Chuang Yi voor iedereen om de volgende twee redenen samen te vatten.

De eerste is buigmoeheid, roestvrij staaldraad herhaaldelijk door roestvrij staaldraad. De katrol of haspel krabben, veel buigen, roestvrij staaldraad gemakkelijk om staaldraadmoeheid te maken, de taaiheid afgenomen, uiteindelijk leidend tot gebroken draad. En vermoeidheid gebroken draad verschijnt in de meest ernstige buiging van de buitenste draad. Normaal gezien betekent het optreden van vermoeidheidsbreukdraad dat de roestvaststalen kabel al in de buurt komt van laat gebruik. De resultaten laten zien dat de buigvermoeidheidsduur van de roestvaststalen kabel sterk afhankelijk is van de D / d-verhouding (dwz de verhouding van de diameter D van de rol en de diameter van de staalkabel), RVS-draad trekt de veiligheid factor en de touwstructuur zijn nauw verwant.

De tweede is spanning, spanning en trilling veroorzaakt door vermoeidheid, Roestvast staaldraad roestvrij staaldraad in het begin en begin van de rem, gebundelde staalkabel voor en na de belasting, de trekspanning zal metaalmoeheid veroorzaken. Bovendien is roestvast stalen draad vaak onderhevig aan vervorming en is vibratie ook de oorzaak van vermoeidheid. Het principe van vermoeiingsschade is onder de actie van spanning, het eerste fijne staaldraadoppervlak toe te schrijven aan een verscheidenheid van misstap om de aanvankelijke barst, Roestvrij staaldraad te vormen en dan barst uiteinde onder de actie van schuifspanning herhaalde plastische misvorming, zodat scheurpropagatie tot de breuk. Zijn vermoeidheid veroorzaakt door de gebroken draad over het algemeen vlak, meestal in het oppervlak van de draad, en zeer regelmatig.

Transport: laden touw kan worden gebruikt om touw touw touw of stalen buis te dragen in de asgat, dan is de touw gesp sets aan beide uiteinden van de pijp, is verboden vanaf de hoge direct naar beneden rollen, roestvrij staaldraad moet u gebruik maken van de overgangspringplank langzaam naar beneden glijden Of met een hangende kraan, de grondafhandeling, als u wrikken moet dragen, wrik niet direct het oppervlak van het touw, zodat het oppervlak van het touw verpletterend langeafstandstransport niet hoeft te bedekken het deksel, roestvrijstalen draadkabel om de impact van regen veroorzaakt door corrosie te voorkomen.

Dagelijkse opslag: opslag van roestvaststalen kabels, Roestvrij staaldraad dient in een geventileerde en droge ruimte te worden geplaatst om direct zonlicht en hetelucht bakken te voorkomen; zoals moet zijn aan de buitenkant, moet worden geplaatst op de hogere grond, bedekt met regenhoes. Roestvrij staaldraad Plaats de grond boven de algemene hoogte van 300 mm of meer.

En als een hijskabeltouw, als de hangende voorwerpen in de lucht blijven, kunt u niet eenrichtingsweg rond de staalkabel gebruiken, omdat de staalkabel zijn eigen neiging heeft om te verliezen en achteruit te gaan. Roestvrij staaldraad het zal objecten maken in de luchtrotatie,

Gebruikt als kabeltouw, roestvrij staaldraad het wordt alleen gebruikt voor spanning, kan kiezen eenrichtingsweg rond de kabel; draag de impact van de lastdraadkabel, de beste keus van metaaldraadtouw, omdat het betere effectprestaties is.