Roestvast stalen draadkwaliteitsprestaties

Bij de productie van roestvrij staaldraad, roestvrij staaldraad, de post-vervorming is een zeer belangrijke stap, na de vervorming is het touw of roestvrij staaldraad uit de matrijs, na de vervorming van de vervorming van de vervorming naar verdere vervorming. Op deze manier, roestvrij staaldraad kunt u betere niet-losse prestaties bereiken, maar ook de roestvrij staaldraad structuur van de compacte, rechte verticale roestvrij staaldraad en roestvrij staaldraad oppervlak vlot en dus de kwaliteit van de prestaties te verhogen.

Na de vervorming van het touw, voornamelijk de druk van de draad achter het touw door de meerkanaals verticale en horizontale vervorming van de rol voor herhaald buigen van de buiging.

Roestvrij staaldraad na de vervorming, roestvrij staaldraad in aanvulling op de druk van de roestvrij staaldraad na de meerkanaals verticale horizontale drukrol buigen rechttrekken, maar ook de roestvrij staaldraad door middel van een paar dimensionering roller, het kan een compressie, Sizing-effect spelen.

In de afgelopen jaren, met het toenemende niveau van China's industriële en high-tech continu onderzoek en ontwikkeling, wordt het toepassingsgebied van roestvrij staaldraad geleidelijk uitgebreid en uitgebreid. Roestvast staaldraad In veel industrieën verving roestvrij staaldraad geleidelijk de koolstofarme staaldraad als een belangrijke uitrusting voor de bouw. Hieronder Yasheng voor iedereen specifiek praten over de toepassing van roestvrij staaldraad.

1, in de chemische industrie, kunstmest, Stainless Steel Wire Rope chemische vezel en andere industriële apparatuur transformatie, de update-apparatuur op het gebruik van roestvrij staaldraad;

2, de toepassing van een breed scala van roestvrij staal elektrode en een groot aantal roestvrijstalen componenten, veren, connectoren, enz., Die worden gebruikt in roestvrij staaldraad;

3, geëlektrificeerde locomotieven, hoogspanningskabels op de ringen, roestvrijstalen draadkabelhanger en compensatiewieltoepassing van staalkabel, dit zijn roestvrijstalen kabels om te worden ontwikkeld;

4, in het verleden gebruikte een zeer breed scala van industriële nylon netwerk, en nu een aanzienlijk deel van de roestvrij staaldraad is vervangen. Roestvrij staaldraadkabel Als de binnenlandse professionele productie van roestvrij staalkabelfabrikanten, zijn de toepassingen van de roestvrij staaldraadkabel betrokken bij de spoorwegelektrificatie, de decoratieindustrie, de kabelindustrie, de visserijindustrie, de automobiel en motorfietsindustrie van de Roestvrij staaldraad en andere sectoren.

Met het proces van continue volwassenheid en stabiliteit, roestvrij staaldraad is geleidelijk aan het dagelijks leven van mensen in alle gebieden van penetratie. Roestvrij staaldraad Uit China's huidige economische ontwikkeling van de algemene situatie, de toekomstige toepassing van roestvrij staaldraad zal blijven uitbreiden. Yasheng belangrijkste producten roestvrij staaldraad, gecoat nylon draad touw, stealth beschermnet met staaldraad en andere producten, roestvrij staaldraad en uitstekende kwaliteit, uitstekende prestaties

Roestvast staaldraad op het gebied van hijsen heeft ook een belangrijke toepassing, maar in het algemeen zien we dat het tafereel in de roestvast stalen draadkabeldiensten complementair is met sommige accessoires, roestvast staaldraadkabel en accessoires in contact met de slijtage. hoe het op te lossen?

Roestvrij staal voor iedereen om een ​​paar praktische tips uit te zoeken, we nemen een kijkje op:

Methode één: neem een ​​lange lengte van het touw, beide uiteinden van het gebruik van touwkaart stevig, zodat haak en staalkabel van een wortel in drie komen. Na het toevoegen van de methode van het aanrakingsgebied van de haak en van de draadkabel, Roestvrij staaldraad om het conflict tussen twee te verminderen, slijtage, nuttig om de levensduur van de haak en de draadkabel te verlengen.

Methode twee: je kunt ook een lange stalen buis nemen, afhankelijk van de vorm van de kabel zal worden ingesteld in de kabel. Zodat stalen buis en accessoires uiterlijk contact, spelen onderhoud accessoires en staalkabel is niet het effect van slijtage. Behuizing kan ook andere informatie gebruiken, roestvrij staaldraad zoals een dikke rubberen slang, stalen slang met hogedrukslang.

De bovenstaande twee methoden zijn niet moeilijk te implementeren. Roestvast staaldraad kan de slijtage tussen de roestvast stalen kabel en accessoires helpen verminderen. Slijtage is een van de belangrijkste redenen voor het slopen van roestvrij staaldraad, het verminderen van de slijtage, roestvrij staaldraad en geloven dat de levensduur aanzienlijk kan worden verlengd.