Roestvrij staaldraad van de levensduur

Mensen in het gebruik van roestvrij staaldraad, roestvrij staaldraad, de meeste hoop is zoveel mogelijk om de levensduur van roestvrij staaldraad te verlengen, maar het licht is niet, maar allereerst om te begrijpen welke factoren van invloed zijn op het leven van roestvrij staaldraad om het juiste medicijn voor te schrijven. Bij de dagelijkse inspectie van roestvrij staaldraad, moeten we goed letten op het gebruik van roestvast stalen draadkabels, roestvrij staaldraad om te beschermen tegen het fenomeen van elastische reductie. In sommige gevallen (meestal gerelateerd aan de werkomgeving), zal de elasticiteit van de staalkabel aanzienlijk worden verminderd, en als u doorgaat met het gebruik, brengt dit veel veiligheidsrisico's met zich mee.

1, het productieproces. Roestvrij stalen kabel is gemaakt van een aantal roestvrijstalen draad twistproduct, roestvrij staaldraad en twist de kwaliteit van het proces bepaalt de kwaliteit van roestvrij staaldraad. De roestvaststalen draad wordt gewoonlijk heet gewalst van de hoogwaardige stalen staaf tot een schijfcirkel met kleinere diameter en vervolgens na herhaaldelijk koud getrokken uit de diameter van roestvast staaldraad. Roestvast staaldraad Als de kwaliteit van roestvast staaldraad- en verdraaiproces niet kan worden gegarandeerd, is het noodzakelijk om de levensduur van roestvrij staaldraad te verkorten. Daarom moet de roestvast stalen draadkabel in het productieproces eerst zorgen voor de kwaliteit van roestvast staaldraad en het proces verdraaien, dus in principe om de kwaliteit van roestvrij staaldraadkabel te garanderen om de levensduur van roestvrij staaldraad te verlengen.

2, slijtage. Slijtage is verdeeld in externe slijtage en interne slijtage. Uitwendige slijtage is hoofdzakelijk het gevolg van het gebruik van roestvast stalen draadkabels en de touwvloer en andere objecten veroorzaakt door contact met het oppervlak, dus het daadwerkelijke werk moet op de normale roestvaststalen kabel zijn om eenzijdige slijtage te voorkomen, roestvrij staaldraad Trek zo ver mogelijk touw om de hele roestvast stalen draadkabel te laten slijten. Draag de diameter van het roestvrij staaldraad smal, waardoor de belasting wordt verminderd. Interne slijtage bestaat voornamelijk uit roestvrij staaldraad door de haspel of poelie wanneer de lading voornamelijk op de zijkant van de roestvast stalen kabel wordt geperst en door het buigen van roestvrij staaldraad, roestvrij staaldraad tussen de verschillende staaldraden tussen de kracht, roestvrij staaldraadtouw Tussen de aandelen en de toename van de kracht tussen de aandelen, zodat de interne slijtage van roestvrij staaldraad, wanneer het frequente werk van de concentratie van kracht, zodat interne gebroken draad. Wear heeft de levensduur van Senyuan roestvrij staaldraad aanzienlijk verkort.

3, gebroken draad. Roestvrij staaldraad gebroken draad is verdeeld in het gebruik van gebroken draad en het gebruik van gebroken draad, dus "kolenmijn veiligheidsvoorschriften" bieden roestvrij staaldraad in de vering voor en tijdens het gebruik van monofilamenten prestatietests. In gebruik, roestvrij staaldraad omdat de roestvrij stalen draad herhaald in de schijf of haspel rond de kronkelende, talrijke buigen, gemakkelijk om staaldraad moeheid te maken, de taaiheid afgenomen, en uiteindelijk leiden tot gebroken draad. De niet-productkwaliteitsfactoren veroorzaakt door de gebroken touwongelukken en de promotie van het werk daar is een verschillende mate van relatie. Roestvrij staaldraad De gebroken draad veroorzaakt door vermoeidheid verschijnt over het algemeen aan de buitenkant van de draad met de meest ernstige kromming van de strengen. Buigmoeheid Gebroken draad zal toenemen naarmate de belasting toeneemt en de buighoek afneemt.

4, roestvrij staal touw elasticiteit hebben de neiging om gepaard gaan met de volgende verschillende verschijnselen:

EEN.

B. Uitbreiding van de draadkabel;

C. Aangezien de delen tegen elkaar worden gedrukt, is er een opening tussen de draden en de strengen;

D. Het lichte bruine poeder verschijnt in de strengen van het touw;

E. Hoewel niet gebroken, maar de staalkabel is niet gemakkelijk te buigen en de diametervermindering is eenvoudigweg omdat de draadslijtage wordt veroorzaakt door de veel snellere. Deze situatie zal leiden tot plotselinge vervorming van de dynamische belasting, deze moet onmiddellijk worden gesloopt.