Roestvast staaldraad heeft veel toepassingen

Roestvrij stalen schroeven worden ook roestvast stalen koude pierlijnen genoemd, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor een verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen, zoals mechanische onderdelen, roestvrij stalen draadkabels en andere componenten. Volgens verschillende materialen, kunnen de juiste anti-corrosie-eigenschappen en mechanische eigenschappen zijn. Koud smeden om een ​​betere vorm te krijgen, kies voor hoge kwaliteit. Het geschikte materiaal van de draad is met name belangrijk voor het gebruik van roestvast stalen schroefdraad: roestvast stalen schroefdraadhardheid veroorzaakt door hun verschillende doeleinden, roestvast stalen draadkabel die over het algemeen als een kleine schroef wordt gebruikt tijdens het gebruik van goederen, maar ook voor de autoschroeven, compressieschroeven, veel gebruikt in het normale leven.

Roestvrij stalen schroefdraad soorten: het uiterlijk van het uitzicht, roestvrij staaldraad De schroef lijn is over het algemeen verdeeld in matte veerlijn en heldere draad, matte schroefdraad hardheid van de heldere draad van hoge hardheid, kan worden gebruikt voor opknoping met de lijn, algemeen gebruikt De uiterlijkvereisten zijn niet hoog en de elastische vereisten van het relatief hoge product. Papierfabricage, oxaalzuur, Roestvrij staaldraad meststof en andere productie-apparatuur; fotografie, voedingsmiddelenindustrie, faciliteiten aan de kust, touwen, CD-staven, bouten, moeren. Roestvrijstalen schroeven worden ook roestvrij stalen koude pierlijnen genoemd, die hoofdzakelijk worden gebruikt voor een verscheidenheid aan bevestigingsmiddelen, zoals mechanische onderdelen, elektronische toepassingen en andere componenten. Volgens verschillende materialen, kunnen de juiste anti-corrosie-eigenschappen en mechanische eigenschappen zijn. Koud smeden om een ​​betere vorm te krijgen, roestvrij staaldraad kiest hoge kwaliteit. Geschikt materiaal van de draad is bijzonder belangrijk.

De samenstelling en de verhouding van deze hoogwaardige roestvrijstalen schroefdraad zijn: 0,08% -0,15% C; 0,01% -0,60% Si; 0,02% -0,60% Mn; 0,01% -0,03% P; 0,002% 0,03% S; 12% tot 14% van Cr; 0,8% tot 1,5% Mo is Fe. De bereidingswerkwijze omvat de volgende stappen: uitvoeren van gesmolten staal uitsmelten volgens chemische samenstelling; Warm rollen; gloeien en beitsen om onbewerkte roestvrijstalen schijven te verkrijgen; Roestvast staaldraad coating en drogen; koude tekening; wassen en drogen met neutrale activator; blussen; temperen; Coaten en drogen; getrokken in roestvrij stalen schroefdraad. Deze hoogwaardige roestvrijstalen schroeflijn energiebesparing en bescherming van het milieu, met een hoge weerstand tegen corrosie, hoge elasticiteit en hoge taaiheid. Voorbereidingsmethoden en geavanceerde technologie en eenvoudige, lage productiekosten.

Roestvast stalen draad kan ook worden genoemd roestvrij staaldraad, RVS Wire Rope walsdraad, plaat yuan, maar met verschillende roestvrij staaldraad. Er zijn twee soorten draadveer en schroefdraad, zoals de naam al doet vermoeden: schroefdraad wordt voornamelijk gebruikt voor schroeven, en verende draad die wordt gebruikt om de veer te doen of andere vereisten van de elastische hardwareproducten. Anderen, zoals heldere lijnen, waterstof retreat lijnen, RVS Wire Rope elektrolyse lijnen, as haarspeldlijnen hebben ook, treksterkte 1500-2000.

De hardheid van de veerlijn is als volgt: allemaal zacht, 1/4 hard, half hard, 3/4 hard, vol hard, vooral hard. Specificaties voor staaldraad: 7 * 1,6 * 12,7 * 7,7 * 19,17 * 39 enzovoort. Dan zijn dezelfde materiaallijnen, staven, buizen, platen duur, de duurste voor de 7 * 7-aandelen.

Draad is over het algemeen gemaakt van gewoon koolstofstaal en hoogwaardig koolstofstaal. Roestvrij staaldraad Volgens de distributie van staalcatalogus en gebruik van verschillende draad, inclusief gewone koolstofarme staal warmgewalste schijf, hoogwaardige koolstofstaaldraadstang, koolstofdraadstang, gebluste en geharde walsdraad, draadkabel met draad staaf, evenals rvs walsdraad enzovoort.