Roestvast staaldraad ontwikkelingspotentieel van de soort

Roestvrij staaldraad Op de markt hoe het ontwikkelingspotentieel van rassen te vinden, hoe de markt van de blauwe zee te openen? Voor roestvrijstalen producten, de vervanging van het watersysteem, het groene marktpotentieel voor decoratie, enz., Zullen dunwandige roestvast stalen buis, austenitisch-ferritisch type duplex roestvast stalen draad en andere producten zorgen voor een grotere vraag naar ruimte.

Precision roestvrij stalen buis veilig en betrouwbaar, bescherming van de gezondheid en het milieu, economische toepassing, dunwandige pijpleiding en de nieuwe betrouwbare, roestvrij staaldraad eenvoudig en gemakkelijk verbindingsmethode ontwikkeling succes, zodat het heeft meer andere voordelen van de pijp kan niet worden vervangen, in de bouw van de applicatie zal meer en meer, zijn vooruitzichten.

Roestvrij staaldraad Touw verwijst in het algemeen naar het gebruik van roestvrij staaldraad draai gemaakt van staalkabel, het materiaal is algemeen gebruikt austenitisch roestvrij staal, dat is 304, 316, 316L en ga zo maar door.

Het onderzoek en de ontwikkeling van austenitisch-ferritisch duplex roestvast stalen staaldraad heeft een doorbraak in ons land doorgemaakt, die de trend van toenemende vraag laat zien. Naast het concentreren op het transmissiemechanisme van speciale apparatuur, is roestvrijstalen draadkabel toegepast en snel toegenomen in de structuur en de decoratieve structuur van eenlaagse of dubbellaagse kabelwandstructuur in het bouwveld van China. In dit gebied, het grootste deel van het gebruik van enkelstrengs roestvrij staaldraad, allerlei leuningen met behulp van 12mm onder de 7x7 structuur van roestvrij staaldraad. Onlangs hebben de binnenlandse roestvrij staaldraadproductiebedrijven de structuur of specificaties van de Gb T9944 "roestvaststalen draadkabel" ontvangen buiten de norm van 35w X7180 en 22, 24mm draadkabels, die de roestvrij staaldraadstructuur tonen, specificaties naar de diversificatie van de trend van ontwikkeling.

In de afgelopen jaren, milieubescherming met roestvrij staaldraadnetwerk op het gebied van bouw en decoratieve toepassingen meer en meer algemeen, met inbegrip van wegen, parkeren, het plein en grote hotels rond de partitie, trapleuningen en ga zo maar door. De toepassingspraktijk toont volledig de uitstekende materiaaleigenschappen van roestvaststalen staalkabels voor milieubescherming. Roestvast staaldraad netwerk heeft de voordelen van lichtgewicht, hoge sterkte, goede zachtheid, slagvastheid, breuktrekkracht, solide en duurzame structuur, mooie uitstraling en lange levensduur. Voor de snelweg vangrail is een flexibele vangrail, niet alleen mooi, genereus, de functie is superieur aan de kleur stalen tegel productie stijve Guardrail, maar kan ook weerstaan, Roestvrij staaldraad buffer alle vormen van auto-botsing, vermindering van de schade van het ongeval mate.

Roestvrij staaldraad netwerk wordt ook veel gebruikt in dierentuinen, marine parken en andere soortgelijke omgeving van dierenkooien, vogelnetten, dierenhekken en landschapsarchitectuur en bouw, evenals sport, acrobatiek, huisdecoratie, decoratie van gebouwen, beveiliging en andere gebieden . Roestvrij staaldraad Rope-netwerk op roestvrij staaldraad verlenging producten in de vorm van ontwikkeling, roestvrij staaldraad is meer en meer sectoren favoriet.

De roestvast stalen draadkabel gebruikt onophoudelijk uitzet, de variƫteithoeveelheid neemt onophoudelijk toe, inclusief: de geƫlektrificeerde spoorweg bovenleidingcompensatie maakt gebruik van de roestvast stalen draadkabel, de hoogovende doek gebruikt roestvast stalen draadkabel, de aero motor straalbuis feedbackkabel, ruimte voertuig recycling cabine ophanglus met volle oplader roestvrij staaldraad, merknaam landingsgestel voor auto's met roestvrij staaldraad, zeer sterke anticorrosie Automotive draagdoek met flexibele roestvrij staaldraadkabel, Roestvrij staaldraad Autohoes met roestvrij staaldraad, bemand ruimtevaartuig dockingmachine speciale roestvrijstalen draadkabel, roestvrij staaldraad touw voor marine reddingsboot, roestvrij staaldraad voor hogesnelheidstreinen (roestvrijstalen kabelstroppen), enz.

Bij het gebruik van roestvast stalen draadkabels In sommige speciale apparatuur, wanneer de mechanische eigenschappen niet de hoofdindex zijn en de corrosiebestendigheid relatief hoog is, zoals in het mariene milieu, wordt een staalkabel met 904L austenitische roestvrijstalen draaddraaiing gebruikt. In de 304, 316, 316L en andere veelgebruikte austenitische roestvrij staal, China is enthousiast om het gebruik van andere austenitisch en austenitisch-ferritische vorm duplex roestvrij staaldraad nieuwe rassen te ontwikkelen om aan de behoeften van verschillende gebieden te voldoen.