Buigen van RVS staalkabel ontwerp Is belangrijk

Als ontwerpers in het ontwerp van machines en bedrijfsuitrusting, moeten proberen om te buigen van de RVS staalkabel richting consistent met de trommel of riemschijf locatie maakt RVS staalkabel vorm gebogen in dezelfde richting, ook bekend als l-bocht. Als u ontwerpt voor het buigen van de omgekeerde van RVS staalkabel (s-bocht), RVS staalkabel leven dan met de gebogen lagere 50% ~ 70%, dit is omdat omgekeerde buigen van RVS staalkabel, beide buigen benadrukken en druk.
Bij het ontwerpen van dergelijke apparaten, de ontwerper moet proberen te vermijden de RVS staalkabel is ontworpen om te keren buigen. Join moet worden ontworpen om richting omkeren, moet de afstand tussen de katrollen of rollen zijn ontworpen om te worden groter.
Vanwege de RVS staaldraad in het apparaat is direct contact met de katrollen of rollen, katrollen, het gebruik van RVS staalkabel trommel prestaties en beroepsleven hebben veel invloed. Om te voorkomen dat voorbarig sloop van RVS staalkabel, de ontwerper moet ten volle rekening het materiaal, de diameter van de riemschijven, rollen, rationele ontwerp.