RVS tuigageontwerp en gezondheid

Roestvrij stalen rigging ontwerp en gezondheid, klant langdurig gebruik van rigging proces zal altijd tegenkomen sommige problemen, en zelfs ongelukken, RVS Rigging dus hoe correct te selecteren en het gebruik van roestvrijstalen tuigage en sling is erg belangrijk, we bieden klanten een paar suggesties:

1. De fabricage van roestvrijstalen tuigage moet worden gestandaardiseerd.

2. Om het gebruik van roestvrijstalen tilband veiligheidsmanagement te versterken, om speciaal management, specifiek gebruik, fixed-point opslag, regelmatige inspectie, RVS Rigging tijdig schroot te doen en goed werk te leveren bij het onderhoud en het onderhoud van de sling.

3. Versterk de veiligheidstraining voor het roestvrijstalen tilbandpersoneel, versterk het personeel voor de veiligheidspropaganda en het onderwijs, maar benadruk ook de verbetering van de veiligheidstechnische kwaliteit. De gebruiker moet de basisveiligheidstechnische kennis van roestvaststalen tuigage beheersen, Stainless Steel Rigging bekend met de basisprestaties of gebruiksvereisten van roestvaststalen tuigage, om de berekening van het zwaartepunt en de hoeveelheid sling in verschillende gebruiksomgevingen te begrijpen. , om de veiligheidsinspectiemethode en schrootstandaard van de tilband onder de knie te krijgen. Alleen door deze basisveiligheidskennis, Stainless Steel Rigging en deze in de praktijk rationeel te gebruiken, kunnen we zorgen voor het juiste gebruik van roestvrijstalen tuigage om de veiligheid van hijsen en heffen te garanderen.


Hoe moeten we het ongeval in het hijsproces effectief voorkomen?

1. De takken van de hijsband moeten symmetrisch en gelijkmatig zijn verdeeld in ontwerp, met dezelfde verticale hoek. Meerdere combinaties van stroppen mogen de maximale hoek van de verticale richting niet overschrijden.

2. De tilband moet op de juiste manier worden geplaatst en op een veilige manier worden verbonden. Roestvaststalen tuigage en de tilband moeten op de lading worden gemonteerd zodat de lading in evenwicht kan worden gebracht met de breedte van de strop.

3. Sling om de bescherming te versterken, weg van scherpe randen, wrijving en slijtage.

4. Om een ​​gevaarlijk ongeval te voorkomen, kan de lading niet worden gekanteld of wegglijden van de tilband, zodat de balans en stabiliteit van de lading behouden blijven.

Roestvrijstalen Rigging Als 304 van de wortel niet magnetisch is, en slechts 400 van het materiaal magnetisch is. Omdat het ferriet is.


300 systeem behoort tot het lichaam van het austeniet. Roestvaststalen Tuigage Merk ook op dat de ketting zonder magneetbord geen 304, RVS Tuigage vertegenwoordigt, want nu zijn er 201, 202 van dit materiaal.


201, 202 materialen in overeenstemming met het internationale standaard nikkelgehalte moeten 2 nikkel en 4 nikkel zijn. Maar de huiselijke is niet hetzelfde. 201 hebben verschillende niveaus nikkel, zoals 0,3 nikkel 0,8 nikkel en 1 nikkel. 304 van de inhoud is 8 nikkel. Je kunt wat drankjes kopen. Roestvast stalen tuig om 8 nikkel te kopen. Je kunt ook de spectrometer doen.