Roestvrij staaldraad Zeer noodzakelijk

In veel toepassingen moet de bovenkant van de roestvrij staaldraadkabel de accessoires verbinden en de kabel en accessoires veilig. Verbindingsmanier voor veilig gebruik is zeer noodzakelijk. Roestvast staaldraad. Dan moeten we een specifieke methode naar de top brengen. de roestvrijstalen draadkabelbevestigingsverbinding. Hier zijn enkele veelvoorkomende manieren om dit te doen:

(1) Breien methode.

In de daadwerkelijke productielevensduur is de meest gebruikelijke bevestigingsmethode de breimethode, waarbij de hartvormige mouwring wordt gebruikt om de roestvrijstalen draadkabel, roestvrij staaldraad en het einde van de strengen van de staaldraad in het lichaam van de kabel te vouwen, herhaald $ aantal keer, en ten slotte gebonden of met het hoofd strak aan de lijn. Tijdens gebruik, roestvrij staaldraad de lengte van de band is niet minder dan 20 keer maal de diameter van roestvrij staaldraad om veilig gebruik te garanderen.

(2) kaartkop bevestigd.

Kop is een speciaal gereedschap voor het bevestigen van roestvast stalen draadkabels. Aan het einde van een vast roestvrij staaldraadkabel, gebruikmakend van de breimethode om de mouwring te bevestigen, gebruik dan de kop om hem vast te zetten. Vaste, volgens de diameter van roestvrij staaldraad, moet worden uitgerust met het bijbehorende aantal Chuck. Draadkabel Diameter In de 7 18mm moet worden uitgerust met 3 Chuck, 19 27mm moet worden uitgerust met 4 kaartkop, 28 37mm moet worden uitgerust met 5 Chuck, roestvrij staaldraad 38 moet worden uitgerust met 6 headers. Om er zeker van te zijn dat de treksterkte van de kaartkop niet minder dan 80% van de breekkracht van roestvrij staaldraad zou bedragen, zou RVS-draadkabel de rest volgens de roestvrijstalen draadkabel volgens methode moeten worden bediend.

(3) Legering drukkop methode.

Allereerst het einde van de roestvast stalen draad in overeenstemming met de druk van de eenheid om te splitsen, en elke streng om het hoofd te redden. De lengte van de spleet kan de lengte van de legering mouw niet overschrijden, en dan buigt de bovenkant van de kabel uit het juiste gat, roestvrij staaldraad, alle afzonderlijke touwstrengen die in de lijn zijn gestoken, de laatste set in de Lussow set van verdichting kan zijn.

(4) Afneembare verbinding.

Het belangrijkste gebruik van deze methode is de wigmof, de draadkabel kan worden gebruikt om de wig met de constructie na te verbinden. Deze methode kan echter alleen de breeksterkte van de staalkabel rond de 90% garanderen.

Bij de productie van roestvrij staaldraad, roestvrij staaldraad na vervorming is een zeer belangrijke stap, na de vervorming van de streng of roestvrij staaldraad na de matrijs, na de vervorming van verdere vervorming om stress te elimineren. Op deze manier kan het betere prestaties van de losse bereiken, maar ook verhogen de roestvrij staaldraad structuur van de compacte, roestvrijstalen draadkabel roestvrij staaldraad lengte rechtheid en roestvrij staal draadkabel oppervlak gladheid en dus over de kwaliteit van de prestaties.

De achtervervorming van de strengen gebeurt hoofdzakelijk door het herhaald buigen en rechttrekken van de strengen na de drukpersmatrijs door de verticale en horizontale vervormingsrollen.

Roestvrij staaldraad Touw Na de vervorming, in aanvulling op de lijn sterven na de roestvrij staaldraad voor multi-channel verticale horizontale drukrol buigen rechttrekken, roestvrij staaldraad maar ook de roestvrij staaldraad door een paar dimensionering rollen, het kan een compressie-, formaateffect spelen.