RVS staalkabel industrieën probleem

1. in de RVS draad industrie in zowel industriële keten link, of een enterprise-niveau voor apparatuur, verwerking van rang, nog aan de lage kant, lage posities. Vooral op RVS staalkabel producten, de meeste bedrijven als een eenvoudige ruwe, was ongelijke kwaliteit, moeilijk te formulier merk en lage toegevoegde waarde, in een dominante positie in de concurrentie op de markt, minder waarschijnlijk dat markten zeggen.

2. RVS staalkabel ondernemingen is eenvoudige imitatie, vicieuze concurrentie, gebrek aan samenwerking door kritiek. Vormden geen een redelijke arbeidsdeling en markeer de Industrieâ structuur, homogeniteit is ernstig.

3. RVS staalkabels hoge industriële vervuiling controlevereisten en energieverbruik. Overeenkomstig de bestaande verwerkingscapaciteit en verwerkingskosten, leeftijd naar deze stad van over meer dan 400.000 ton van de oorspronkelijke stortplaats slib overal, meer dan twee jaar, Ultra miljard kosten nodig. Het kan worden gezegd dat de groei-voor-environment benadering van ontwikkeling is gekomen om een einde.

4. de meeste RVS staalkabel managementniveau kan niet voldoen aan de behoeften van ondernemingsontwikkeling, uitgebreid beheer grotendeels beperkt de RVS staalkabel ondernemingen voor verdere groei, met name in het huidige tijdperk, beheer efficiëntie is verergerd beheersproblemen.