RVS staalkabel kernfuncties van verschillende toepassingen verschillende

1. RVS staalkabel voor Lift
Tijdens het toepassingsproces te kunnen een rol spelen in de weerstand tegen schok ladingen, is RVS staalkabel met glasvezel kern vereist om ervoor te zorgen dat in het proces toepassen. Vaak promoties zou soms onafhankelijke draadkabel core RVS staalkabel, stalen kern, gebruiken om te verkrijgen van de dezelfde diameter maximale breukbelasting.

2. RVS staalkabel voor personenvervoer kabelbanen
Roestvrij staal touw-staalkabel met behulp van de behoefte aan ervaren support, kabel wielen en transversale belasting opgelegd door de hoist, als geen solide draadkabel kernen, strengen zal worden kneden elkaar zodra de strengen begon te raken en dragen tussen eenheden zal binnenkort maken RVS staalkabels en gebroken moe set opzij op voorhand.

In RVS staalkabel via de aandrijfwielen en de rotonde bij de wielen draaien, touw kern touw radiale elasticiteit van levering hondensteun om ervoor te zorgen dat de lay-out is niet beschadigd als gevolg van de wendingen en van de strengen draait. Toen kabel begon, en strakke parkeren, RVS staalkabel de draadkabel heeft een mate van elasticiteit en strengen te absorberen veel energie.