RVS staalkabel clip installatie zich bewust zijn van de inhoud van

1. Chuck aan de dikte van de RVS staalkabel, net van binnen een u-vormige ringen groter zijn dan de diameter van de staalkabel RVS 1 ~ 3mm, netto-marge is te moeilijk om de klem van het touw.

2. Wanneer het wordt gebruikt om aan te scherpen de Veerstroppen, wordt RVS staalkabel gecomprimeerd tot ongeveer 1/3. Inachtneming draad touw in de kracht zal vervormen, touw, staalkabel laden naar tweede nadat aangescherpt teneinde betrouwbare. RVS staalkabel controleren na touw in laden dia Chuck, Chuck voor extra beveiliging. De installatie van de veiligheid van de laatste kaart van de kaart ongeveer 500mm, hoofd beperkingen veilig uit bochten en vervolgens met de belangrijkste touw-klem, zoals klem schuiven veiligheid gebogen zal worden rechtgetrokken, zodat u kunt vinden en tijdige versterking.

3. Chuck regelt voor RVS staaldraad met een diameter tussen ongeveer 6 ~ 7 keer, lijn van kaarten aan een CIS-regeling, moet deel uitmaken van een u-vormige lus in touw einde kant, een kant van de plaat op de belangrijkste touw.

4. aantal en methode layout: kaartnummer niet minder dan 3-5, Chuck moet minder dan de afstand van roestvrij staal draad touw 6 keer, laatste clip van touw einde afstand ≥ 140mm afhankelijk van de hoeveelheid volgens de diameter van de stalen draadkabel clip, 10 MM, 3, 10-20 mm, 4, 21-26 mm, 5, 25-36 mm, 6, 36-40 mm, 7.

5. RVS staalkabel clip laden losse eerste controle moet gebeuren na de installatie. Onder normale omstandigheden hoeft noten aan te scherpen verder.