Voordelen van het gebruik van hoge kwaliteit RVS staalkabel smeermiddelen

1. hoge kwaliteit smeerolie met goede mobiliteit en goede penetratie, RVS staalkabel smering voorbehandeling kan snel doordringen het koord en touw, en om te voorkomen dat bacteriën fokken in hun kern fiber effect.
2. de kwaliteit van de hechting smeerolie op RVS staalkabel is niet gemakkelijk gewist, smerende werking binnen het opgegeven bereik van temperatuur zal niet worden beïnvloed. Bovendien, de prestaties van de hechting Lube glijders, die hielp RVS staalkabel voor lift tractie.
3. heeft een hoge film sterkte, kunnen weerstaan raken onder extreem zware ladingen van hoge druk tussen de roestvrij staaldraad, maar ook de weerstand tegen ontleding, verslechtering.
4. hoge kwaliteit lube olie met hogere bundelende kracht, om te voorkomen dat olie druipend, niet centrifugaal schommel verloren tijdens het sporten, het vermijden van vet afval en vervuiling met andere apparaten.
5. hoge kwaliteit RVS staalkabel veroorzaakt door smeerolie bevat geen corrosie, roest onderdelen, corrosie preventie, corrosie preventie is beter.
6. het vermogen om te herstellen zelf en RVS staalkabel voortgezet te worden gebogen, blijft de film olie op zijn oppervlakte extrusie expansie. Hiervoor zijn zacht en hoge gepolijst film ter bescherming van het touw uit breken.