Chuangyi metaal Products Co., Ltd is gelegen in de grootste bekende RVS baseDainan stad, Xinghua, Taizhou stad, Jiangsu province, China. Het is een private onderneming die een oppervlakte van 12.000 vierkante meter en eigendom van een maatschappelijk kapitaal van 28 miljoen yuan. Er zijn 142 werknemers, met inbegrip van 6 technici. Ourproduct assemblagelijn faciliteiten die gebruikt bij de productie van roestvrij staal en titanium producten omvatten: smelten, warme en koude rollend, smeden, tekenen, draad draad wisting, stempelen, karten zagen, enz.
Onze belangrijkste producten omvatten: RVS staalkabel verzinkt staaldraad, staaldraad geplastificeerde en riggings; roestvrij staaldraad, VERENSTAALDRAAD, waterstof versie draad en andere RVS draad series; RVS hoek bar, RVS ronde bar, RVS vierkante bar, RVS vlak stuur en andere profielen van roestvrij staal; Titanium materialen en producten.
Na jaren van ontwikkeling, heeft het ontstaan strategische schaal met het integreren van de eenwording van wetenschap en technologie, productie en handel, eenwording van rauwe matedal en -producten, eenwording van artistieke verpakking, oppervlaktebehandeling en productie die een solide basis voor de ontwikkeling van het bedrijf.
Ons bedrijf is in nauwe samenwerking met vele ondernemingen zowel binnen- en buitenland. De verkoop van producten aan vele vreemde landen en onze markt is stabiel. Ons bedrijf is met jaarlijkse output van RVS-producten tot 2.000 ton en titanium producten meer dan 150 ton, vooruit in de binnenlandse markt. Onze producten zijn met een uitstekende kwaliteit en goede prijs die in aardolie, chemische, textiel, luchtvaart-, visserij-, architectuur- en precisie-instrumenten, enz gebruikt. Het beheer is onder de norm van de IS09001:2000 en CE. Vergadering customersand #39; ons eerste doel nodig heeft, is en we behandelen onze productkwaliteit even belangrijk als ons leven. We proberen ons best om onze klanten te bedienen met oprechtheid.

MET STEEDS PERFECT SYSTEEM. WE ZIJN AAN TE PASSEN AAN DE VERANDERING VAN DE MARKT. MET (VOORTDUREND VERNIEUWEND NIEUWE PRODUCTEN. WIJ GAAN ZELF LIMIET OVERSCHRIJDT. Door middel van VOORTDUREND VERBETEREN van DE KWALITEIT andamp; KARAKTER VAN ONZE MEDEWERKERS. WE ARE MAKEN KWALITEIT VISSEN.VOOR EEN VOLWASSEN EN LEVELHEADED) ONDERNEMING VAN VANDAAG. WIJ ZIJN VOLLEDIG OVERTUIGD HEBBEN WIJ DE PLICHT EN de MOGELIJKHEID OM CREAT Eandquot; CHUANCYIandquot; NIEUWE ERAI